dijous, 14 de febrer del 2013

Mentre llegeixes: Seguim la pista dels personatges de la mà de la Carla Pons

Gràcies a les informacions dels companys comentaristes, ara anem força encaminats sobre la novel.la. Si la portada ens feia pensar en el tema de les motos (que hi és, no en tingueu cap dubte, els que en sou amants)

, el bloc "A l'ombra del crim" ens obre noves pistes.

Tal com ens diuen al bloc, aquest és el segon lliurament d'una sèrie de novel.les protagonitzada per una jove mossa d'esquadra, que es diu Carla Pons. Comencem per ella, doncs. Mentre vas llegint, busca informació sobre la Carla: descripció, família, actuacions prèvies.

Si vols tenir un perfil més adequat, estaria bé que consultessis el primer llibre, La mort a sis-cents vint-i-cinc. Per sort, l'editorial EDEBé té preparat un material que pots trobar aquí. Clica a la icona de Pla Lector i després a "Activitats per a la classe".


Allà trobaràs unes pàgines dedicades als personatges, recordes que els vam classificar a l'inici de la unitat 3. T'ha de servir de model per anar fent la teva llista de personatges, amb descripcions. Vaja els "Top Ten" de La mort a dos-cents deu. 

I de la Carla Pons, què hem de fer? Doncs fàcil, anar anotant tot el que vas descobrint sobre ella (quan tinguis prou dades, m'ho envies al moodle)  i aquí, deixar un comentari, on posis una "pista" significativa o misteriosa sobre la noia. Alerta, no has de descobrir res important, perquè tothom té dret a fer els propis descobriments sobre la novel.la.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Una d'aquestes "pistes" sobre la Carla podria ser la seva gran capacitat per "mimetitzar-se" per poder buscar la resposta als interrogants que han produït els diferents crims que hi han hagut. Amb aquesta "mimetització" també a produit un "moviment brusc" amb en Gabriel.

Unknown ha dit...

Una pista molt semblant a la dels germans Almenara:
els companys d'institut de la Laia i la Júlia, es trobaran amb una nova companya amb aparença força normal, però amb una missió un pèl... especial!