dissabte, 15 de febrer del 2014

Noel et busca, un llibre addictiu

A punt de fer les proves d'avaluació de 4t, comencem a escalfar motors amb la nova lectura, Noel et busca d'Àngel Burgas.

Amb un grup, el B, ja hem vist el booktrailer i hem començat a formular hipòtesis.

Els del grup de l'Helena P.la Michelle i el Sami pensen que el noi que visita el protagonista és un amic i que fugiran tots dos cap a un bosc. En canvi, el Ricardo, la Maria G, el Joel i l'Aaron sospita que està involucrat en un problema de drogues o, potser, en algun assassinat. L'Andrea, la Blanca, el Pau i la Meritxell V. no confien en el psicòleg i pensen que el protagonista té un passat sospitós, per això el segueixen i el segresten. El Dani C, l'Iván B, la Meri L. i l'Eric pensen que el protagonista s'ha intentat suïcidar i que per això és al'hospital. Tampoc no confien en el psicòleg. L'Oleg, el Jhon, el Pol i el Martin es decanten per una persecució, creuen que el Noel està buscant el protagonista per venjar-se, per aquesta raó, el protagonista no ha tingut altra opció que canviar-se la cara. L'Ariadna C,, el Raül, el Sergio i la Sara també pensen en un intent de suïcidi, i, un accident posterior...El grup de la Paula (Ari G, Dani B i Bayron) sospita que el protagonista és perseguit per algú que té antecedents penals. Qui té raó?
Ben aviat ho sabrem

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Sense saber res del llibre, crec que el noi de l'hospital intentava canviar d'especte i per aixo li ha passat el que li ha passat. Buscat per el Noel intentarà recordar la seva vida, però els que l'ajuden poden anar en contre seu. Quan se n'enrecordi de tot, fugirà si Noel ja no l'ha trobat abans.
Júlia Calderó